Vårgårdabuss och Resemakar’n

ReseMakar’n är nu en del av Vårgårdabuss

Vårgårdabuss köpte merparten av researrangören ReseMakar’n i Vänersborg den 2 nov 2020.
Erik Dahlbom, VD ReseMakar’n och delägare:
– Utvecklingen där Vårgårdabuss går in som en stark partner i ReseMakar´n är en gammal dröm som nu uppfylls. Vi har jobbat tillsammans länge och vi har nyttjat Vårgårdabuss tjänster för våra resor under 25 års tid. Vi har samma syn på affärer och kommer jobba långsiktigt tillsammans för att skapa den bästa upplevelsen för våra gäster vare sig de åker en kortare transport eller skall på en lång resa till andra sidan av vårt jordklot.
Östen Hallenbert,VD Vårgårdabuss:
– För Vårgårdabuss var det ett naturligt steg att ta när möjligheten att gå in som partner i ReseMakar’n dök upp. Det är ett välskött resebolag med mycket gott rykte på marknaden och som vi känner till väl efter många års samarbete. Bolagen kompletterar varandra mycket bra både geografiskt som verksamhetsmässigt. Vi kan nu erbjuda våra kunder som önskar arrangemang av olika slag professionell hjälp att utveckla och genomföra sina resor i vårt delägda bolag
ReseMakar’n. Vårgårdabuss kommer i framtiden fortsatt vara en av flera leverantörer av busstransporter i bolaget. Vi ser också fram emot att vara med och utveckla reseverksamheten i ReseMakar’n tillsammans med Erik, Anneli och övriga i bolaget.

ReseMakar’ns historia

ReseMakar’n startades 1992 av Erik Dahlbom. Företaget utgår allt sedan starten från Trestadsområdet där man har bussdepå i Vänersborg med 3 turistbussar och 8 anställda. Bolaget sysslar idag uteslutande med reseverksamhet och beställningstrafik. Årligen reser ca 20.000 resenärer med på företagets resor som är allt från dags- och teaterresor, bussresor runt om i Europa till längre resor med flyg runt om i världen. Bolaget vann 2019 turistbussbranschens finaste pris Guldbussen.