Bussförare till Gislaved och Värnamo

I juni 2020 kommer Vårgårdabuss AB att ta över linjetrafiken i och kring Gislaved och Värnamo. Nu söker vi personal till denna trafik. Det handlar om cirka 50 bussförare, varav två till verkstaden, till de 27 nya gasbussarna som ska gå i trafiken. Vi bygger en ny depå för 23 bussar i Gislaved med verkstad, personalutrymmen, tvätt och kontor. I Värnamo kommer vi ha 4 bussar placerade i en hyrd depå. Vårgårdabuss är ett bussbolag som driver linje-, skol- och beställnings-trafik med kunden i centrum. Vi tror på duktiga och engagerade medarbetare som tillsammans med en engagerad arbetsledning och med generösa anställningsförmåner skapar en trevlig arbetsplats och mervärde åt våra kunder.

Vi söker dig som idag är bussförare, men även dig som är arbetssökande och vill utbilda dig och vara med och skapa vår nya organisation. Du är ansvarstagande, flexibel, serviceinriktad och har goda kunskaper i svenska. Tidigare erfarenhet inom servicebranschen är meriterande.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Antal jobb: 50
Arbetslivserfarenhet: Busschaufför alternativt verkstad
Körkort: D, DE
Arbetsplats : Gislaved, Värnamo
Lön: Enligt Bussbranschavtalet
Anställningsvillkor: Tillsvidaretjänster samt visstidsanställningar
Omfattning: Heltid, deltid eller behovsanställning
Frågor eller ansökan skickas till: info@vargardabuss.se

Integritetspolicy – rekrytering