Fordonsansvarig bussmekaniker till Gislaved sökes

Korta fakta om jobbet

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer

Språkkrav: Svenska

Om jobbet

Vi söker nu dig som vill ta ansvar för våra 27 nya Scaniabussar vad gäller service, monteringar, och reparationer i vår verkstad som du själv får vara med och utforma. I juni 2020 kommer Vårgårdabuss AB att ta över linjetrafiken i och kring Gislaved och Värnamo. Vi bygger en ny depå för 23 bussar i Gislaved med verkstad, personalutrymmen, tvätt och kontor. Därtill kommer vi hyra en depå för 4 bussar i Värnamo. Vårgårdabuss är ett bolag som driver linje-, skol- och beställnings-trafik med kunden i centrum. Vi tror på duktiga och engagerade medarbetare som tillsammans med en engagerad arbetsledning och med generösa anställningsförmåner skapar en trevlig arbetsplats och mervärde åt våra kunder.

Vi söker dig som idag är bussmekaniker och som vill ta nästa steg i karriären med större ansvar. Du trivs med en händelserik arbetsdag och är inte rädd för att hugga i. Du får i rollen som ansvarig mekaniker vara med och skapa vår nya organisation och verkstad. Du är ansvarstagande, flexibel, serviceinriktad och har erfarenhet av bussreparationer. Vi ser gärna ansökningar från dig med D-körkort.

Intervjuer kommer hållas löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Om anställningen

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Kontakt

Joakim Claesson
ägare och verkstadschef
0322-667887

Kristina Johansson
administratör
0322-300361

E-post: info@vargardabuss.se

Integritetspolicy – rekrytering

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.