Ekonomiassistent sökes

Ditt uppdrag

I rollen som ekonomiassistent arbetar du självständigt med delar av ekonomiflödet och hanterar löner för våra ca 220 medarbetare tillsammans med ansvarig. I arbetsuppgifterna ingår bland annat leverantörs- och kundreskontra, betalningar, bokföring, löneadministration mm. Vid sidan av de arbetsuppgifterna sköter du också företagets intranät, sociala medier och deltar i offertarbete till kund samt övriga vanligt förekommande uppgifter på ett kontor.

Din profil

Vi söker dig som tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och att de utförs noggrant effektivt och hela vägen i mål. Du är självständig och söker själv upp saknad information. Du tar egna initiativ och hjälper till att driva vår verksamhet framåt. Som person är du hjälpsam och ställer upp och stöttar både kunder och kollegor. Vi tror att du kanske gått ekonomisk på gymnasiet eller eftergymnasial utbildning och därefter skaffat dig erfarenhet av administration, helst både inom ekonomi och lön. Du har även kunskaper om kollektivavtal samt arbetsrättslagstiftningen och skattelagstiftningen. Vidare ser vi även att du behärskar svenska flytande i tal och skrift. Du behöver ha bra kunskap i Officepaketet. Vi använder Hogia, Visma och Centsoft, så kunskap och erfarenheter av dessa system är meriterande.

Vilka är vi?

Vårgårdabuss är ett privatägt bussbolag som driver linje, skol- och beställnings-trafik med kunden i centrum. Vi har ca 130 bussar och ca 220 medarbetare och är etablerade i Vårgårda, Alingsås, Fristad, Floby, Gislaved och Värnamo. Vi tror på duktiga och engagerade medarbetare som tillsammans med en engagerad ledning och med generösa anställningsförmåner skapar en trevlig arbetsplats och mervärde åt våra kunder.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Vi har kollektivavtal och är medlemmar i Transportföretagen, Sveriges bussföretag.
Start omgående. Intervjuer sker löpande så ansök redan idag!

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Placering: Vårgårda
Sista ansökningsdag: 20 april

Frågor eller skicka din ansökan till:
kristina@vargardabuss.se
0322-300361