Så som i himmelen

5 juni 2022

Om Så som i himmelen

En av svensk filmhistorias mest älskade filmer blev en efterlängtade musikal på Oscarsteatern! Kay Pollaks Så som i Himmelen sågs av drygt 1,4 miljoner svenskar på bio, fick 8 Guldbaggenomineringar, en Oscarsnominering för Bästa utländska film och hela världen tog historien om den lilla kören till sina hjärtan.

Musikalen har gjort stor succé på Oscarsteaterns scen i Stockholm med nyskriven musik av Fredrik Kempe, en av landets starkaste musikaliska begåvningar. Med i musikalen är även Gabriellas sång (S. Nilsson/P. Bäckman) som låg på Svensktoppen i otroliga 68 veckor. I huvudrollerna ser vi musikalvärldens nya stjärnskott Philip Jalmelid, världsstjärnan Malena Ernman, folkkäre Morgan Alling, skådespelarna och musikalstjärnorna Anders Ekborg, Sara Jangfeldt och Christopher Wollter samt den nya talangen Tuva B Larsen. 

På grund av Covid19-pandemin har föreställningen i Göteborg flyttats fram flera gånger men nu ser vi fram mot 2022. Vi har biljetter till föreställningen den 5 juni 2022 kl 14.00 på Scandinavium, Göteborg.

Avresa
Vårgårda 12.00, sedan E20 söderut
Borås 12.00, sedan Rv 40 söderut
(Preliminära tider. Exakta tider och platser för avresa informeras om någon vecka innan avresa.)

Pris:  ENDAST 1050:- inkl. bussresa och biljett på parkett