Så som i himmelen FULLBOKAD!

30-31 mars 2019

Musikal på Oscarsteatern
En av svensk filmhistorias mest älskade filmer har blivit årets mest efterlängtade musikal på Oscarsteatern! Kay Pollaks Så som i Himmelen sågs av drygt 1,4 miljoner svenskar på bio, fick 8 Guldbaggenomineringar, en Oscarsnominering för Bästa Utländska film och hela världen tog historien om den lilla kören till sina hjärtan.
Hösten 2018 återuppstod magin på Oscarsteaterns scen i en musikalversion av Kay och Carin Pollak och med nyskriven musik av Fredrik Kempe, en av landets starkaste musikaliska begåvningar. Med i musikalen är även Gabriellas sång (S. Nilsson/P. Bäckman) som låg på Svensktoppen i otroliga 68 veckor. I huvudrollerna ser vi musikalvärldens nya stjärnskott Philip Jalmelid, världsstjärnan Malena Ernman, folkkäre Morgan Alling, skådespelarna och musikalstjärnorna Anders Ekborg, Sara Jangfeldt och Christopher Wollter samt den nya talangen Tuva B Larsen.

Mat och boende
Vi bor centralt på Calarion Hotel Amaranten på Kungsholmen.
Efter föreställningen blir det middag på på den klassiska restaurangen Stadskällaren för de som vill och förbeställer. Stadshuset ligger på gångavstånd från vårt hotell. Menyn är inte färdig än men det blir en kötträtt och en dessert. Kvällen är fri för övrigt.

Söndag morgon är det frukost på vårt hotell, innan vi åker vi hemåt och stannar till för lunch och kanske en bensträckare. Det kan bli fler upphämtningsplatser, beroende på anmälningarna. Slutligt besked kommer någon vecka innan avresa.

Program:
Lördag 30 mars

06.00 Avresa från Alingsås/Vårgårda station mot Stockholm
08.30 Frukost längs vägen (ingår ej i priset)
12.30 Incheckning hotell Amaranten
15.00 Föreställning
19.00 Middag på restaurang Stadshuskällaren (tillval)

Söndag 31 mars
Frukost
10.00 Avresa med stopp för lunch
17.30 Alingsås station

Pris 2150:
Inkl. resa, logi i dubbelrum och biljett på parkett.
Enkelrumstillägg 435:-
Tillval: varmrätt och dessert på Stadshuskällaren 425:-

Kontaktperson
Sören Magnusson
0322-66 78 82
soren@vargardabuss.se