Så som i himmelen FÅTAL PLATSER KVAR!

31 maj 2020

Vi har lyckats få mycket bra biljetter till föreställningen kl 14.00 den 31 maj 2020 på The Theatre, Gothia Towers, Göteborg

Om Så som i himmelen
Sällan har kritikerna och publiken varit mer enade – med Så som i Himmelen har musikalhistoria har skrivits. En av Sveriges mest älskade filmer har blivit hjärtevärmande musikal som får dig att skratta, gråta och sjunga med. Den musikaliska mästaren Fredrik Kempe har komponerat musik som tillsammans med ”Gabriellas sång” från filmen ger nytt liv till Kay Pollaks prisbelönta historia om dirigenten Daniel som återvänder till sin barndomsby och tar över den lilla kyrkokören, där han lär känna byns alla färgstarka karaktärer. Med värme och intensitet skildras den resa som påbörjas när vänskapsband knyts, fiendskap uppstår och kärlek börjar spira.

Idel beröm har haglat över musikalen som jämförts med storheter som Kristina från Duvemåla och Chess. Ensemblen har lovordats för sina skådespelarprestationer, sånginsatser, sin energi och individualitet. I huvudrollerna ser vi musikalvärldens nya och hyllade stjärnskott Philip Jalmelid och Tuva B Larsen, världsstjärnan Malena Ernman, folkkära Morgan Alling, musikalstjärnorna Anders Ekborg, Sara Jangfeldt, Christopher Wollter m fl.

Körens övriga sångglada medlemmar gestaltas av bl a Beatrice Järås, Rikard Björk, Thérèse Andersson Lewis, Linus Eklund Adolphson m.fl. Allt detta uppbackat av en stor orkester och ensemble, i regi av Markus Virta.

Avresa
Vårgårda
Alingsås
Borås
(Exakta tider och platser för avresa anges på fakturan)

Pris 1145:
inkl. bussresa och biljett på parkett

Kontaktperson
Sören Magnusson
0322-66 78 82
soren@vargardabuss.se