Grease på Nöjesteatern i Malmö

12-13 oktober 2019

Musikalen Grease, den rockiga kärlekshistorien, får varje dansnerv att spritta i kroppen! När Grease sätts upp på Nöjesteatern åker brylkrämen, skinnjackorna och dansskorna på. För regin står Staffan Götestam som än en gång tar sig an uppdraget att bevara en 40 år gammal historia på ett modernt sätt, utan att tappa den klassiska Grease-känslan. Koreografen Siân Playsted skapar magiska dansnummer till låtar som Grease Is the Word, Greased Lightnin, You’re the One That I Want och We Go Together. Grease är en historia som kan upplevas om och om igen!

I rollerna
Anton Hagman (Danny)

20 årige Anton debuterade som artist redan som 12 åring och har uppträtt på stora scener i Singapore, turnerat i Sverige och år 2017 äntrade Anton Melodifestivalens scen med låten Kiss You Goodbye och gick hela vägen till final.
Caroline Johansson Kuhmunen (Sandy)
Redan som 19 åring gjorde Caroline debut på den svenska musikalscenen då hon spelade huvudrollen Gabriella i High School Musical.
Lotta Engberg (rektor Lynch) behöver nog inte någon närmare presentation.

Avresa 12 oktober 2019

Påstigningsplatser
09.15 Vårgårda
station
09.45 Alingsås station
10.10 Floda PRO-lokalen parkeringen
10.30 Lerum station

Första stoppet blir vid Kvibille Gästgiveri. Här äter vi en god lunch och får tillfälle att handla i ostbutiken innan vi fortsätter mot Malmö och checkar in på vårt hotell. Det kan bli en stunds strövtåg och kanske en fika på stan innan vi tar oss till teatern.
Söndagen startar med en riklig frukost på hotellet och vid 10-tiden åker vi norrut mot Västergötland. Ett lunch/kaffestopp på Björkäng vägkrog innan vi är tillbaka på eftermiddagen vid våra hemorter (förtäring ingår EJ i priset).

Pris: 1950:- / person
I priset ingår: Bussresa, 1 lunch i Kvibille, teaterbiljett på parkett, logi i dubbelrum Scandic S:t Jörgen, frukost.
Tillägg enkelrum 300:-

Anmälan till:
info@vargardabuss.se

Kontaktperson
Sören Magnusson
0322-667882
soren@vargardabuss.se