Våra resor och Corona-viruset

 

Med anledning av med anledning av nya coronaviruset vill vi härmed informera er kort om vad som gäller om kommande resor.

Bokade gruppresor tillsammans med företag, skolklasser, förening eller annan grupp, går att boka av utan kostnad fram till 2 veckor innan avresedatum, då inga övriga kostnader är bokade än bussresa från oss. Är det mer researrangemang bokat tillsammans med gruppresan så gäller andra avbokningsregler, beroende på våra leverantörers avbokningsregler.
Har du frågor eller funderingar kring din bokning var vänlig och kontakta den person som du bokat resan hos Sören, Victor, Östen, Lennart eller Paul på tel 0322-667880.

Resorna till Oberammergau är framflyttade till 2022 och alla gäster som har bokat någon av dem har fått information om våra villkor. Vi beräknar att köra enligt samma planering och tidsperioder 2022 och de som har bokat för 2020 kommer att bli erbjudna att boka resa på samma villkor när vi fått exakta datum. Mera info kommer fortlöpande.

De resor som är bokade av andra grupper och föreningar får information från sina arrangörer, t ex pensionärsföreningar, idrottsföreningar, kyrkor. Kontakta då din arrangör av resan.