Så som i himmelen, 12-13 Januari 2019

Musikal på Oscarsteatern
En av svensk filmhistorias mest älskade filmer blir nu årets mest efterlängtade musikal på Oscarsteatern! Kay Pollaks Så som i Himmelen sågs av drygt 1,4 miljoner svenskar på bio, fick 8 Guldbaggenomineringar, en Oscarsnominering för Bästa Utländska film och hela världen tog historien om den lilla kören till sina hjärtan.
Hösten 2018 återuppstod magin på Oscarsteaterns scen i en musikalversion av Kay och Carin Pollak och med nyskriven musik av Fredrik Kempe, en av landets starkaste musikaliska begåvningar. Med i musikalen är även Gabriellas sång (S. Nilsson/P. Bäckman) som låg på Svensktoppen i otroliga 68 veckor. I huvudrollerna ser vi musikalvärldens nya stjärnskott Philip Jalmelid, världsstjärnan Malena Ernman, folkkäre Morgan Alling, skådespelarna och musikalstjärnorna Anders Ekborg, Sara Jangfeldt och Christopher Wollter samt den nya talangen Tuva B Larsen.

Mat och boende
Vi bor centralt på Elite Hotel Palace, S:t Eriksgatan 115.
Efter föreställningen blir det middag på hotellet för de som vill och förbeställer. Menyn är inte färdig än men det blir en 3-rätters middag. Kvällen är fri för övrigt.

Söndag morgon är det frukost på vårt hotell, innan vi åker vi hemåt och stannar till för lunch och kanske en bensträckare. Det kan bli fler upphämtningsplatser, beroende på anmälningarna. Slutligt besked kommer någon vecka innan avresa.

Program
Lördag 12 januari
06.30 Avresa från Vårgårda mot Stockholm
08.30 Frukost Ödeshög (ingår ej i priset)
12.30 Incheckning Elite Hotel Palace
15.00 Föreställning
19.00 Middag på Elite Hotel Palace (tillval)

Söndag 13 januari
Frukost
10.00 Avresa med stopp för lunch
17.30 Vårgårda

Pris: 1990:- inkl resa, logi i dubbelrum och biljett A 1:a balkong
Enkelrumstillägg 400:-
Tillval: 3-rätters middag 375:-

Den perfekta julklappen!

För bokning eller mer information om resan, ring oss på 0322 667880.